Termeni şi condiţii

Prin completarea formularului de comanda sunteti de acord cu Termenii si Conditiile prezentului site.

SC AUTOCAM REST SRL, din Bacau, prin intermediul site-ului sau www.dezmembraribuhusi.ro poate detine informatii personale gen (nume, adresa, telefon, e-mail) si se angajeaza sa nu transmita catre terte parti informatiile personale a utilizatorilor site-ului propriu. Folosirea, incluzand vizitarea si cumpararea produselor de pe site-ul www.dezmembraribuhusi.ro, implica acceptarea termenilor si conditiilor ce vor fi detaliate in paragrafele urmatoare. Fotografiiile au caracter informativ. Ne declinam raspunderea pentru orice situatie care poate aparea din cauza unor erori de software sau defectiuni tehnice aparute la server.

Orice incercare de a modifica continutul site-ului www.dezmembraribuhusi.ro sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul www.dezmembraribuhusi.ro, va fi considerata tentativa de fraudare si va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care a(u) incercat acest fapt.

www.dezmembraribuhusi.ro isi rezerva dreptul de a modifica continutul site-ului, caracteristicile produselor si preturile de vanzare in functie de modificarile operate de furnizori. Toate preturile afisate pe acest site sunt exprimate in lei (RON) si contin TVA si pot fi modificate in functie de: modificarea taxelor vamale, a altor taxe percepute de statul roman sau a cursurilor de schimb leu/euro si leu/dolar.

www.dezmembraribuhusi.ro isi rezerva dreptul de a interzice oricand accesul pe site fara o notificare prealabila. Site-ul nu este responsabil pentru aptitudinile utilizatorului de a accesa sau utiliza site-ul si nici pentru esecurile generate de carenta acestor aptitudini.

Eventualele probleme asupra naturii sau cantitatilor livrate de noi catre dvs. trebuie formulate in timp de 24 de ore de la receptionarea produselor. www.dezmembraribuhusi.ro va incerca sa le rezolve in cel mai scurt timp si cat mai favorabil pentru dvs. In caz de litigii nerezolvabile se va apela la instantele competente in domeniu.

 Va multumim pentru intelegere!